Incendiu Alba - Incendiu la o fabrică din Alba | Antena24.ro / Incendiul a fost localizat pe raza judeţului hunedoara, la limită cu judeţul alba.

Incendiu Alba - Incendiu la o fabrică din Alba | Antena24.ro / Incendiul a fost localizat pe raza judeţului hunedoara, la limită cu judeţul alba.. Luni, un incendiu a izbucnit la uzina mecanică cugir, companie de stat producătoare de armament, pompierii din alba solicitând sprijin din partea județelor vecine. Drumul a fost blocat de forțele de intervenție. Intervin pompierii, pentru stingerea focului, cu o autospecială un autoturism a fost cuprins de flăcări, vineri, în jurul orei 15.20, în municipiul alba iulia, bulevardul republicii, zona dedeman. Un incendiu de vegetaţie uscată şi lititeră de pădure a izbucnit, luni seară, în comuna inuri din judeţul alba, pompierii intervenind pentru a limita şi stinge flăcările, care au cuprins o suprafaţă de aproximativ 2.000 de metri pătraţi. Costum, incendiu, cutie, hidrant , furtun, instalatii, stingere, stingatoare, dioxid, carbon, spuma, mecanica, bioxid, pulbere, spuma, alba iulia

Incendiul a fost localizat pe raza județului hunedoara, la limită cu județul alba. Este vorba despre un incendiu de vegetație uscată și o plantație de rășinoase, ce se manifestă pe o suprafață de aproximativ … Inspectoratul pentru situaţii de urgenţă alba a transmis că incendiul a afectat o suprafaţă de circa 2.000 de metri pătraţi. Incendiu violent la un depozit de materiale plastice din alba iulia. La prima evaluare, suprafața aproximativă pe care se manifestă incendiul este de 2000 metri pătrați.

Incendiu puternic la fabrica grupului francez Solina, din ...
Incendiu puternic la fabrica grupului francez Solina, din ... from www.roaliment.ro
Incendiu la o mașină în alba iulia: Incendiu violent la un depozit de materiale plastice din alba iulia. Un incendiu de proporții a izbucnit la o hală din alba iulia. Un incendiu de vegetaţie uscată şi lititeră de pădure a izbucnit, luni seară, în comuna inuri din judeţul alba, pompierii intervenind pentru a limita şi stinge flăcările, care au cuprins o suprafaţă de aproximativ 2.000 de metri pătraţi. Nu a fost necesara evacuarea bolnavilor. Duminica, 25 aprilie 2021, ora 07:55. Inspectoratul pentru situaţii de urgenţă alba a transmis că incendiul a afectat o suprafaţă de circa 2.000 de metri pătraţi. Detasamentul de pompieri alba iulia intervine cu o autospeciala cu apa si spuma pentru lichidarea.

Incendiul a fost localizat pe raza județului hunedoara, la limită cu județul alba.

Pompierii au acţionat de urgență pentru localizarea și stingerea incendiului cu 7. De asemenea, au fost trimise. Intervenţie dramatică a pompierilor din alba iulia după ce un apartament a fost cuprins de flăcări! Incendiul se manifestă pe o suprafață de aproximativ 2000 mp, cu posibilități de propagare la depozitele învecinate. Un incendiu puternic are loc, marți, la un depozit de materiale plastice din alba iulia. Aproximativ 500 de metri pătrați au ars. Incendiu de proporții în alba. Detașamentul de pompieri alba iulia intervine cu o autospecială cu apă și spumă și un echipaj de prim ajutor pentru … La prima evaluare, suprafața aproximativă pe care se manifestă incendiul este de 2000 metri pătrați. Marţi, 17 august 2021, 15:41 Incendiu la un apartament din alba iulia. Incendiu puternic la un depozit de materiale plastice din alba. Alba iulia, bloc m10, etaj 4.

Șeful isu alba, ovidiu costea, a transmis că, în urma incendiului, au ars. De asemenea, au fost trimise. Incendiul se manifestă pe o suprafață de aproximativ 2000 mp, cu posibilități de propagare la depozitele învecinate. Incendiul a fost localizat pe raza judeţului hunedoara, la limită cu judeţul alba. La acest moment, sunt echipaje de pompieri din patru județe care se luptă cu flăcările.

Incendiu la o firmă din Alba Iulia. Sunt două victime ...
Incendiu la o firmă din Alba Iulia. Sunt două victime ... from assets.proalba.ro
Incendiu puternic la un depozit de materiale plastice din alba. Reprezentanții isu alba au transmis că focul … Detasamentul de pompieri alba iulia intervine cu o autospeciala cu apa si spuma pentru lichidarea. Șeful isu alba, ovidiu costea, a transmis că, în urma incendiului, au ars. Nu a fost necesara evacuarea bolnavilor. Marţi, 17 august 2021, 15:41 De la nivelul isu alba acționează 5 mașini de stingere, 1 autoscară și 1 ambulanță smurd. Incendiul a fost localizat pe raza județului hunedoara, la limită cu județul alba.

Incendiul a fost localizat pe raza județului hunedoara, la limită cu județul alba.

Un incendiu de proprții, cu degajări mari de fum a izbucnit marți în zona industrială din alba iulia. Incendiul se manifestă pe o suprafață de aproximativ 2000 mp, cu posibilități de propagare la depozitele învecinate. Drumul a fost blocat de forțele de intervenție. Incendiu puternic la un depozit de materiale plastice din alba. Detasamentul de pompieri alba iulia intervine cu o autospeciala cu apa si spuma pentru lichidarea. La momentul ajungerii forțelor la locul solicitării, incendiul se manifesta în interiorul apartamentului. Inspectoratul pentru situaţii de urgenţă alba a transmis că incendiul a afectat o suprafaţă de circa 2.000 de metri pătraţi. Duminica, 25 aprilie 2021, ora 07:55. Un incendiu puternic are loc, marți, la un depozit de materiale plastice din alba iulia. Reprezentanții isu alba au transmis că focul … „de la nivelul isu alba acţionează 5 maşini de stingere, 1 autoscară şi 1 ambulanţă smurd. Intervin pompierii, pentru stingerea focului, cu o autospecială un autoturism a fost cuprins de flăcări, vineri, în jurul orei 15.20, în municipiul alba iulia, bulevardul republicii, zona dedeman. Nu a fost necesara evacuarea bolnavilor.

Un incendiu a izbucnit marți dimineața la blocul m10 din municipiul alba iulia. Intervin pompierii, pentru stingerea focului, cu o autospecială un autoturism a fost cuprins de flăcări, vineri, în jurul orei 15.20, în municipiul alba iulia, bulevardul republicii, zona dedeman. Detasamentul de pompieri alba iulia intervine cu o autospeciala cu apa si spuma pentru lichidarea. Incendiu la un apartament din alba iulia. Fumul negru si dens se ridica violent in atmosfera video;

UPDATE: INCENDIU în Alba Iulia: Acoperişul unei case a ...
UPDATE: INCENDIU în Alba Iulia: Acoperişul unei case a ... from cdn.alba24.ro
Pompierii au acţionat de urgență pentru localizarea și stingerea incendiului cu 7. Se degajă un fum gros. De asemenea, au fost trimise în sprijin 6 echipaje de stingere de la isu sibiu. De asemenea, au fost trimise în sprijin 2 echipaje de stingere de la isu sibiu (1) și isu hunedoara (1). Duminica, 25 aprilie 2021, ora 07:55. Fumul negru si dens se ridica violent in atmosfera video; De asemenea, au fost trimise. „plecăm cu o experienţă frumoasă

Inspectoratul pentru situații de urgență alba a transmis că sunt mai multe mașini de stingere care acționează la fața locului pentru a face față flăcărilor.

De asemenea, au fost trimise. Incendiu violent la un depozit de materiale plastice din alba iulia. De la nivelul isu alba acționează 5 mașini de stingere, 1 autoscară și 1 ambulanță smurd. Drumul a fost blocat de forțele de intervenție. Intervin pompierii, pentru stingerea focului, cu o autospecială un autoturism a fost cuprins de flăcări, vineri, în jurul orei 15.20, în municipiul alba iulia, bulevardul republicii, zona dedeman. De asemenea, au fost trimise în sprijin 2 echipaje de stingere de la isu sibiu (1) și isu hunedoara (1). Incendiul a fost localizat pe raza judeţului hunedoara, la limită cu judeţul alba. Aproximativ 2.000 de metri pătrați sunt cuprinși de flăcări, potrivit isu alba. Marţi, 17 august 2021, 15:41 Incendiu puternic în alba iulia. „plecăm cu o experienţă frumoasă Incendiu puternic la un depozit de materiale plastice din alba. Pompierii au acţionat de urgență pentru localizarea și stingerea incendiului cu 7.